Start > Tjänster > Mental träning & Stresshantering

Mental träning & Stresshantering

Föreläsning eller utbildning. vattenfall1.jpgUnder kursen får du lära dig skillnaden mellan spänning och avslappning, att känna igen stressorer och vad som triggar igång ditt stressmönster.

Vi arbetar med avslappningsövningar, självbild, självkänsla och målbilder, en blandning mellan teori och praktiska övningar.

Att veta hur, är inte detsamma som att kunna, därför läggs stor vikt vid praktisk tillämpning och integrering av kunskapen.

Tankens kraft är en stor och viktig tillgång i allt utvecklingsarbete.
I grundkursen ingår bok och cd-skiva

Mental träning är ett välkänt begrepp inom idrotten, och vi kan alla nyttja den erfarenhet som idrotten skänkt. Mental träning kan användas i livets alla skiftningar. Mental träning mot smärta, som viktminskningsmetod, som verktyg att sluta använda tobak etc.
Mental träning är en resurs starkare än du tror. Vem har inte hört uttrycket, ”du blir vad du tänker”? Varför inte nyttja kraften att påverka din framtid i en för dig önskvärd riktning?

Vill du veta mer om Mental träning. Klicka här: www.slh.t.se
Badolja för avslappning och stress

badolja.jpg
Innehåll: Solros-rapsolja
Mandelolja
E-vita hudolja
Eterisk olja: Ylang ylang
Lavendel
Bergamott
Dosering: 1 msk badolja blandas med 1 msk
Grädde eller flytande honung

Recept på en avslappnande stund

Spola upp hett vatten i karet, stäng av mobilen, tänd ett ljus och lägg på en avslappnande musik. Kryp ner i badet och NJUUUT. Ligg kvar så länge att du känner hur spänningarna släpper taget.
 


flexpay.jpg

(c) Copyright PUSH Siv-Britt Häggqvist 2014-2020 - admin - Designad av Designa Mera